Suomi / English / Русский
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Ajankohtaista

Tälle sivulle julkaistaan ajankohtaista tietoa paikasta, tapahtumista ja muusta päivän polttavasta materiaalista.

Sivu 1 / 17  > >>

11.10.2017

Syyslomatiistaina BoulderSaimaalla vietetään erityistä ensikertalaisten kiipeilypäivää! Tuolloin kaikki kertamaksut kaksi yhden hinnalla eli aikuinen + lapsi 15€ ja kaksi aikuista 20€. Hinta sisältää vuokrakengät, valjaat ja ohjauksen. Pääsette samaan hintaan kokeilemaan niin köysikiipeilyä kuin boulderointiakin!

Päivän teemana on tarjota ensikertalaisille opastusta lajin saloihin ja näin helpottaa lajiin tutustumista entisestään. Hallilla on koko päivän useita henkilökunnan jäseniä opastamassa. Myös junnuille on päivän aikana omaa ohjelmaa pitkin päivää! Saattaapa joku speciaali hintakin olla päivän aikana tarjolla!

Huom! Halli on toki avoinna myös kokeneemmille kiipeilyn harrastajile, joten kenenkään ei tarvitse jäädä kotiin mököttämään.

Eipä siis muuta kun kaveri kainaloon ja syyslomalla seinälle!

09.10.2017

Syyslomalla (23-29.10) seinälle pääsee laajennetuin aukioloajoin! Olemme syyslomaviikolla auki seuraavasti:

Ma - to klo 12 - 21

Pe klo 15 - 21

La & su klo 12 - 18

 

Syyslomalla tiistaina 24.10 järjestetään aloittelijoiden tutustumispäivä, jolloin kaksi kiipeilee yhden hinnalla eli kaksi aikuista yht. 20€ ja aikuinen + lapsi 15€. Hinnat sisältävät vuokrakengät, vuokravaljaat ja kiipeilyn.

Lisäksi päivän ohjelmassa on lapsille omaa toimintaa ja aikuisille opastusta kiipeilyn saloihin. Nyt jos koskaan kannattaa napata kaveri mukaan ja tulla testaamaan!

 

28.08.2017

Syyskuun alusta siirrytään jälleen talviaukioloaikoihin eli olemme avoinna päivittäin.

Ma - pe klo 15 - 21

La & su klo 12 - 18

Syksy tuo mukanaan myös niin uudet kuin vanhat ryhmät:

Lasten kiipeilyryhmissä alkaa paikat täyttyä hyvää vauhtia. Vain nuorimpien (5-8 vuotiaat) aikaisemmassa ryhmässä (klo 15.30-16.30) on pari paikkaa vapaana.

Syksyn uutuutena on 6.9 alkava aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen kuntokiipeilyryhmä, jossa tavoitteena on kohentaa osallistujien kuntoa kiipeilyn ympärille rakennetuin harjoittein. Paikkoja ryhmään on 10 ja ilmoittautuminen on nyt auki.

Myös kehonhuoltoryhmä starttaa keskiviikkona 6.9. Lisätiedot kehonhuoltoryhmän sisällöstä ja osallistumismaksuista täällä.

Tervetuloa mukaan!

 

24.08.2017

Moi!

Kaipaatko tekniikkaoppia vaikeampien reittien selätykseen tai kiinnostaako köysikiipeily?

Silloin kannattaa ottaa hommat haltuun BoulderSaimaan kiipeilykursseilla! Syksyn kurssiaikataulut on nyt lisätty kurssit-sivulle!

Tervetuloa oppimaan uutta!

 

07.08.2017

Syksyn junnuryhmäpaikat täyttyvät hyvää vauhtia ja kovan kysynnän vuoksi nuorimpien (5-8 vuotiaat) ryhmiä perustetaan toinen mikäli osallistujia saadaan tarpeeksi. Tulevan syksyn uutuutena uusi ryhmä myös 13-19 vuotiaille nuorille. Tämä ryhmä järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin Syke Sataan- hankkeen kanssa!

Katso kiipeilyajat, ilmoittautumisohjeet ja muut tiedot ryhmistä junnuryhmät- sivulla.

Tervetuloa mukaan syksyn ryhmiin!