Suomi / English / Русский
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

News

This page includes the latest news on the location, events, etc.

Page 1 of 18  > >>

08.12.2017

Mistä tietää, että joulu on tulossa?

No vaikkapa siitä, että joulun lähestyessä sähköpostiimme tulee kiihtyvällä tahdilla kysymyksiä lahjakorteista!

Tässä siis BoulderSaimaan lahjakortit pähkinänkuoressa:

- Lahjakortin voi ostaa haluamallaan summalla ja lahjan saajan nimeä ei tarvitse etukäteen määritellä.

- Lahjakortteja voi ostaa BoulderSaimaan kassalta käteisellä tai pankkikortilla.

- Myös lahjakorttien postitus onnistuu haluamaanne osoitteeseen jos ette itse pääse paikalle. Postimaksu on 5€/lähetys. Tuolloin lahjakortit maksetaan laskulla ja toimitetaan ilmoittamaanne osoitteeseen. Näissä tapauksissa voitte olla meihin yhteydessä sähköpostilla infoätbouldersaimaa.fi.

- Suosituimpia lahjakortteja ovat köysikiipeilykokeilu, jossa lahjakortin saaja pääsee kokeilemaan niin köysikiipeilyä kuin boulderointia. Kokeilun hinta on 20€ aikuisille ja 15€ lapsille ja hinnat sisältävät varusteet. Toinen suosittu lahjaidea on 10xsarjakortti, jonka voi halutessaan ottaa joko vuokravarusteilla (95€ aikuinen ja 65€ lapsi) tai ilman varusteita (75€ aikuinen ja 55€ lapselle).

Tässäpä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin lahjakorteista. Jos jotain jäi kertomatta, niin yhteys infoätbouldersaimaa.fi ja kysyvälle vastataan!

Mukavaa joulunodotusta!

 

08.12.2017

Köysinen automaatit tulivat vuosihuollosta eilen ja ne on asennettu takaisin köysikiipeilijöiden iloksi! Automaateilla pääsevät kiipeilemään myös ensikertalaiset, eikä kursseja tai erillistä varausta tarvita.

Jos siis köysikiipeily kiinnostaa, niin ei muuta kun hallille ja kerrot tiskillä haluavasi kokeilemaan myös köysikiipeilyä. Nopea perehdytys, sopivat valjaat päälle ja ei muuta kun testaamaan!

 

27.11.2017

Jolukuussa noudatetaan pääpiirteissään perinteisiä aukioloaikoja (ma-pe klo 15-21 ja la&su klo 12-18). In December we are open mostly with normal opening hours (Mon-Fri between 15-21 a clock and Sat & Sun 12-18). There are some exceptions which are listed down below.

 

Poikkeuksia näihin aukioloaikoihin joulukuussa:

23. - 25.12 jouluna suljettu / closed

Ti 26.12 Perinteiset Tapsan tanssit klo 12-18! Mukana menossa DJ Holopaisen Ville!

Ke - pe 27. - 29.12 klo 12-21

Su 31.12 Uuden vuoden aatto klo 12-18

Ma 1.1.2018 Suljettu / closed

 

Tervetuloa kiipeilemään ja hankkimaan lahjat vaikkapa ystäville ja sukulaisille! Kiipeilylahjakortti piristää kaikenikäisiä. Nähdään hallilla!

 

21.11.2017

Junnuryhmien kevätkauden aikataulut, sisällöt ja ilmoittautumisohjeet on nyt lisätty junnuryhmät- sivulle. Ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostitse 1.12 alkaen. Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea, sillä nämä paikat menevät nopeasti!

Katso ilmoittautumisohjeet ja muu info täältä>>

 

14.11.2017

Köysiseinän automaattivarmistuslaitteet lähetetään huoltoon Saksaan 16.11.2017. Huolto kestää arvion mukaan noin kaksi viikkoa ja tänä aikana köysiseinä vain varmistuskorttilaisten (yläköysi & lead) käytössä.

Lisätiedot tarvittaessa henkilökunnaltamme tai infoätbouldersaimaa.fi