Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

 

 

Kuntokiipeily- ja kehonhuoltoryhmät

 

Kuntokiipeilyryhmä

Kiinnostaako kiipeily, muttet tunne ketään jonka kanssa uskaltaisit seinälle? Vai haluaisitko ottaa kaverisi kanssa lentävän lähdön uuteen harrastukseen?

BoulderSaimaan kuntokiipeilyryhmä on aloittelijoille tai muutamia kertoja kiipeilyä kokeilleille suunnattu matalan kynnyksen ohjattu kiipeilyryhmä, jonka tavoitteena on tutustuttaa osallistujat kiipeilyn maailmaan.

Harjoitukset aloitetaan aina huolellisella alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään seinälle. Harjoitukset ovat kiipeilypainotteisia ja tunneilla käydään läpi tärkeimmät kiipeilyn perustekniikat.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kiipeilystä tahi erikoisvoimia. Kaikille löytyy sopivia haasteita ja ohjaajamme ovat tunneilla mukana ohjaamassa!

Ryhmän osallistumismaksu on 99€. Hinta sisältää vuokrakengät, valjaat ja ohjauksen kuuteen harjoitukseen (6x75min).

Ryhmän maksimikoko on 10 hlö. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla infoätbouldersaimaa.fi.

Tervetuloa mukaan kiipeilyn maailmaan!

 

Seuraava kuntokiipeilyryhmä:

Seuraava kuntokiipeilyryhmä alkaa 19.9 klo 17.45-19 jatkuen joka keskiviikko 24.10 asti samaan aikaan. Poikkeuksena 26.9 treenit järjestetään klo 20-21.15.

Syksyn toinen kuntokiipeilyryhmä starttaa 7.11 klo 17.45-19 ja jatkuu joka keskiviikko samaan aikaan yhteensä kuusi kertaa. Poikkeuksena 28.11 treenit järjestetään klo 20-21.15. Tervetuloa mukaan!

 

Kehonhuoltoryhmä

Kiipeilijän kehonhuoltotunnit jatkuvat syyskuun alussa! Voit unohtaa perinteiset venyttelyt ja viruttelut. Tämä tunti tarjoaa tehokasta harjoittelua, mikä huoltaa samalla koko kroppaa!

”En oo ikinä ollu näi hyväs kunnossa! Ja selkäkivutki o lähteneet.”

Harjoitteet edistävät yleiskunnon lisäksi ryhtiä, tasapainoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tavoitteena on saada keho toimimaan optimaalisesti. Jos tunnilla on nilkka vinossa, kuulet kyllä siitä.

Tunneille voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Kertamaksu 13€ ja 10xsarjakortti 99€.

Tervetuloa mukaan!

 

Kehonhuoltotunnit syksyllä:

Kehonhuolto järjestetään joka keskiviikko klo 19-20 (pl. keskiviikko 12.9, jolloin tuntia ei järjestetä).

 

 

Kehonhuoltotunti naisille!

Syksyn uutuutena aloitamme naisille suunnatun kehonhuoltotunnin joka torstai klo 20-21!

Ryhmässä keskitytään mielekkäisiin ja kehoa haastaviin harjoitteisiin ilman raskaita liikkeitä. Harjoitteet parantavat liikkuvuutta, kehonhallintaa ja lisäävät kehon hyvinvointia. Tunnilla tavoitellaankin vaatimattomasti täydellistä ryhtiä ja olemusta.

Ryhmä kokoontuu 6.9 alkaen Onnin ohjauksessa joka torstai klo 20-21 (pl. 18.10, jolloin tuntia ei järjestetä).

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua. Osallistumismaksu on 13€/kerta. Jos ryhmä löytää kävijäkuntansa, tulee jatkossa tarjolle myös sarjakorttivaihtoehtoja.

Ota oma matto mukaan ja tuu nauttimaan!

 

Kehonhuoltotunnit naisille syksyllä:

6.9 alkaen klo 20-21 lokakuun loppuun (pl. 18.10, jolloin tuntia ei järjestetä).