Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

 

 

Kuntokiipeily- ja kehonhuoltoryhmät

 

Kuntokiipeilyryhmä

Mitä?

Kuntokiipeilyryhmä on uusi kuntoilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille suunnattu matalan kynnyksen kiipeilyryhmä, jossa tavoitteena on kunnon kohotus ja hauskanpito hyvällä porukalla ja ammattilaisen ohjauksessa.

Ryhmän pääpaino on kiipeilyssä, mutta jokaisella harjoituskerralla tehdään alkulämmittely sekä monipuoliseen harjoitteluun tähtääviä liikkeitä. Jokaisella harjoituskerralla ohjelmassa on myös tekniikkaharjoitteita ja vinkkejä sujuvampaan kiipeilyyn. Tuntien aikana kiipeillään pääsääntöisesti boulderseinillä, mutta myös köysiseinää hyödynnetään harjoittelussa.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa yhteensä kymmenen kertaa 10.1 - 14.3 klo 18 - 19.30.

Ryhmää ohjaa fysioterapeutti ja liikkeen moniosaaja Onni Hämäläinen.

Kenelle?

Kuntokiipeilyryhmä sopii fyysisen suorituskyvyn parantamisesta kiinnostuneille ihmisille, joille vaikkapa kuntosaliharjoittelu tuntuu tylsältä. Kuntokiipeilyryhmä sopii hyvin myös aloittelijoille, eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita!

Osallistujien ei tarvitse olla huippukunnossa, sillä harjoitusten sisältö on skaalattavissa jokaiselle sopivaksi. Tule sellaisena kuin olet!

Milloin?

Ryhmä kokoontuu joka keskiviikko yhteensä kymmenen kertaa 10.1 - 14.3 klo 18 - 19.30.

Hinta?

159€/10 ohjattua kiipeilykertaa (90min/kerta)

Hinta sisältää ohjauksen, vuokrakengät ja valjaat.

Ilmoittautumiset

Sähköpostilla osoitteeseen infoätbouldersaimaa.fi tai tiskille. Ryhmän koko 6 - 10 osallistujaa.

 

Kehonhuoltoryhmä

Mitä?

Eikö jalka nouse otteille, kivistääkö kyynärpäätä tai tuntuuko että ryhtisi laahaa? Haluatko kehittää kehonhallintaa ja liikkuvutta?

Kehonhuoltotreenissä vastataan juuri näihin ja moniin muihin tarpeisiin. Tunti edistää kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tukee monipuolisesti kiipeily- tai muuta liikuntaharrastusta.

Ohjaajana fysioterapeutti ja liikkeen moniosaaja Onni Hämäläinen.

Kenelle?

Tunnit sopivat siis kaikille kiipeilynharrastajille ja aktiiviliikkujille ja heille, jotka tahtovat pitää kehostaan parempaa huolta ja edistää esimerkiksi hyvää ryhtiä.

Tunnilla harjoitetaan liikkeitä hallitusti ja täten myös tehokkaasti. Jokainen yksilö saa ryhmässä myös yksilöllistä ohjausta ja vinkkejä liikkeiden oikeaoppiseen ja hallittuun suorittamiseen. Samalla opit käyttämään kehoasi tehokkaammin ja turvallisemmin, mikä vähentää loukkaantumisriskiä ja parantaa kehon suorituskykyä liikunnan parissa.

Milloin?

Keskiviikkoisin 10.1 alkaen klo 19.45 - 20.45.

Hinta?

13€/kerta (60min ohjattu pienryhmätunti)

10* sarjakortti 90€

Tervetuloa mukaan!