Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Junnuryhmät kesällä 2018

 

Lasten kiipeilyryhmien info

Tässä tietopaketti BoulderSaimaan kesän 2018 junnuryhmiin liittyen. Kiipeily on lapselle erinomainen harrastus, jossa lapsi oppii kehonhallintaa, ongelmanratkaisua ja ryhmässä toimimista. Lisäksi kiipeily on erittäin monipuolista liikuntaa!

BoulderSaimaan kiipeilyryhmässä 5-12 vuotiaat lapset pääsevät kiipeilemään viikoittain yhdessä muiden lasten kanssa.

Kuhunkin ryhmään otetaan vain 10 lasta yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi. Kutakin ryhmää ohjaa kaksi ammattitaitoista ohjaajaa, jotka ovat toimineen lasten kiipeilytoiminnan vetäjinä jo vuosia.

Harjoituksissa tehdään viikoittain vaihtuvia harjoitteita ja tietysti kiipeillään paljon. Joka kerta tehdään myös lyhyt alkulämmittely ja loppuverryttely leikkejä ja pelejä unohtamatta. Kaikessa toiminnassa painotetaan lapsen omaa tekemistä ja kehittymistä omaan tahtiin. Toiminnassa pyritään välttämään kilpailua lasten välillä ja jokainen kilvoittelee itsensä kanssa.

 

Ryhmät ja aikataulu

Kesäryhmät alkavat kesäkuun alussa (tiistaina 5.6.2018) ja päättyvät elokuun lopussa (keskiviikkona 29.8.2018).

Ryhmät kokoontuvat alla olevan aikataulun mukaisesti. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta kiipeily päästään aloittamaan suunniteltuun aikaan.

Tiistaisin

klo 15.15-16.15 vanhemmat 1 (9-12 vuotiaat)

klo 16.15-17.15 nuoremmat 1 (5-8 vuotiaat)

Keskiviikkoisin

klo 15.15-16.15 vanhemmat 2 (9-12 vuotiaat) PERUTTU!

klo 16.15-17.15 nuoremmat 2 (5-8 vuotiaat)

 

Osallistujamäärä, ohjaajat ja varusteet

Jokaiseen ryhmään otetaan 10 osallistujaa.

Ryhmien ohjaajat ovat jo vuosia kiipeilyä harrastaneita ja nuorten kiipeilyä ohjanneita henkilöitä. Kutakin ryhmää ohjaa kaksi ohjaajaa. Vastuuohjaajana toimii Tuomo Lankinen ja harjoitusten sisällöstä vastaa Sanna Leppänen.

Kiipeilemään tullessaan lapselle tarvitsee varata mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Kiipeilykengät, valjaat ja muut varusteet löytyvät hallilta.

 

Ohjattujen ryhmien hinta ja sisältö

Osallistumismaksu sisältää 13. ohjattua harjoitusta, vuokrakengät ja –valjaat.

Osallistumismaksu sisältää kiipeilyvakuutuksen ohjatuille harjoituskerroille. Kiipeilyvakuutus on OP vakuutuksesta. Vakuutus korvaa hoitokuluja 8500€ asti. Halutessanne tarkemmat tiedot vakuutuksesta sähköpostitse.

Osallistumismaksu sisältää ohjattujen kertojen lisäksi 10 x sarjakortin (sis. varusteet) BoulderSaimaalle. Tämä kortti on perhekohtainen ja sitä voi käyttää ohjattujen kertojen lisäksi! Kortti on voimassa elokuun loppuun (31.8.2018) asti.

Osallistumismaksu on 50€/kk ja sisaruksille 45€/osallistuja/kk. Lasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Koko kesän maksu (150€) maksetaan yhdessä erässä 1.6.2018 mennessä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 30.4. Kaikkiin ryhmiin otetaan vain kymmenen junnua, joten kannattaa olla nopea!

Ilmoittautumiset sähköpostilla infoätmerkkibouldersaimaa.fi tai puhelimitse 040-6304010 (BoulderSaimaan aukioloaikoina ma-pe klo 15-21 ja la&su klo 12-18).

Ilmoittautumiseen lapsen nimi, ikä sekä se mihin ryhmään haluatte lapsenne ilmoittaa. Sähköpostissa tulee ilmetä myös huoltajan nimi, puhelin numero ja sähköpostiosoite. Pidätämme oikeuden yhdistää ryhmiä jos osallistujia ei saada johonkin ryhmään tarpeeksi.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee lapsen nimen ja iän ohella ilmoittaa ensisijainen ryhmätoive (ks. kohta ryhmät ja aikataulut).

”Hei,

Haluaisin ilmoittaa poikani Matti Mallikas BoulderSaimaan kesän 2018 junnuryhmään. Matti on 12 vuotias ja hän haluaisi VANHEMMAT 2 ryhmään joka kokoontuu keskiviikkoisin.

Ystävällisin terveisin,

Teemu Mallikas

05012345678 & teemumallikas@höpönlöpö.fi”

 

Yleistä harjoitusten sisällöstä

5-8 vuotiaat:

Nuorimpien (5-8 vuotiaat) kanssa tavoitteena on harjoitella kiipeilyn perusteita erilaisten leikkien ja pelien avulla. Jokaisella kerralla tehdään alkulämmittely sekä erilaisia kiipeilyharjoituksia. Ryhmän kanssa kiipeillään sekä boulderseinällä että köysikiipeillen. Ryhmä toimii jatkuvassa ohjauksessa ja tehtävissä on mukana myös erilaisia ryhmätehtäviä.

9-12 vuotiaat:

9-12 vuotiaiden ryhmän kanssa tehdään jo enemmän kiipeilyharjoitteita pelejä kuitenkaan unohtamatta. Tämän ryhmän kanssa aloitetaan myös erilaisten köysikiipeilytaitojen harjoittelu. Niihin kuuluvat mm. solmujen, varmistamisen ja muiden varusteiden kanssa toimiminen.

 

Lue lisää lasten kiipeilyharrastuksesta blogissamme!