Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Junnuryhmät keväällä 2018

Junnukiipeilyryhmien infokirje kevätkaudelle

 

Ryhmät ja aikataulu

Ryhmät starttaavat viikolla 2 (8.1.2018 alkaen) ja päättyvät viikolla 21 (21.5.2018 alkava viikko).

Junnut jaetaan ryhmiin iän mukaan. Ohjattuja harjoituksia on yksi viikossa ja jatkoryhmäläisillä kaksi.

Nuoremmille (5-8 vuotiaat) on tarjolla kaksi ryhmävaihtoehtoa (PIKKURYHMÄ 1 ja 2), joista toinen kokoontuu maanantaisin klo 17-18 ja toinen tiistaisin klo 16-17. Ryhmien sisältö on sama riippumatta siitä kumpaan ilmoittautuu.

Vanhemmille (9-12 vuotiaat) on tarjolla myös kaksi ryhmävaihtoehtoja(VANHEMMAT 1 ja 2), joista toinen ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 18-19 ja toinen tiistaisin klo 17-18. Myös näissä ryhmissä sisältö on sama riippumatta osallistumispäivästä.

Torstaisin starttaa uusi JATKORYHMÄ, joka on suunnattu 9-15 vuotiaille motivoituneille kiipeilyn harrastajille. Ryhmään vaaditaan vähintään vuoden kiipeilytausta ja motivaatio tehdä hieman pidempiä (1,5h/kerta) harjoituksia. Jatkoryhmään osallistuvat pääsevät lisäksi joko maanantain tai tiistain vanhempien ryhmän harjoituksiin eli jatkoryhmäläiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Jatkoryhmän tavoitteena on tarjota vaihtoehto niille lapsille, joita kiinnostaa kiipeilyssä kehittyminen tai esimerkiksi kiipeilykilpailuihin osallistuminen.

HUOM! Ilmoittaessanne lasta ryhmään ilmoittakaa myös ensisijainen ryhmätoiveenne!

Maanantaisin

Klo 17-18 PIKKURYHMÄ 1 (5-8 vuotiaat)

Klo 18-19 VANHEMMAT 1 (9-12 vuotiaat)

Tiistaisin

Klo 16-17 PIKKURYHMÄ 2 (5-8 vuotiaat)

Klo 17-18 VANHEMMAT 2 (9-12 vuotiaat)

Torstaisin

Klo 17-18:30 JATKORYHMÄ 9-15 vuotiaille. Lisäksi jatkoryhmään osallistuvat pääsevät joko maanantain (klo 18-19) tai tiistain (klo 17-18) vanhempien ryhmien harjoituksiin.

 

Tutustumispäivät

Ettekö ole varmoja osallistumisesta? Eipä hätää! Joulukuussa pääsette kokeilemaan junnuryhmiin osallistumista köysikiipeilykertamaksun (15€) hinnalla.

Testipäiviä järjestetään kaksi: tiistaina 5.12 klo 17-18 ja tiistaina 12.12 klo 17-18. Ilmoittautumista ei tarvita vaan pelkkä hyvissä ajoin paikalle tuleminen riittää!

 

Osallistujamäärä ja ohjaajat

Jokaiseen ryhmään otetaan 6-12 osallistujaa.

Ryhmien ohjaajat ovat jo vuosia kiipeilyä harrastaneita ja nuorten kiipeilyä ohjanneita henkilöitä. Kutakin ryhmää ohjaa kaksi ohjaajaa. Vastuuohjaajana toimii Tuomo Lankinen ja harjoitusten sisällöstä vastaa Sanna Leppänen.

 

Ohjattujen ryhmien hinta ja sisältö

Hinta sisältää 21 ohjattua harjoitusta, vuokrakengät, valjaat ja kiipeilyvakuutuksen ohjattuihin harjoituksiin. Mukaan junnu tarvitsee vain sisäliikuntavaatteet ja juomapullon.

Lisäksi osallistujat saavat perhekohtaisen 10xsarjakortin (sis. kengät ja valjaat) BoulderSaimaalle, jota voi halutessaan käyttää ohjattujen harjoitusten ulkopuolella BoulderSaimaalla kiipeilyyn. Sarjakortti on voimassa kauden loppuun (31.5.2018 asti).

Ryhmän osallistumismaksu on 50€/kk (jatkoryhmä 60€/kk) eli kevätkaudelle 250€ (jatkoryhmä 300€). Jos samasta ruokakunnasta junnuryhmiin osallistuu useampi sisarus on kuukausimaksu 45€/hlö/kk eli kevätkaudelta 225€/hlö. Maksu suoritetaan yhdessä erässä ja maksun eräpäivä 31.12.2017.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoitautumisia aletaan ottaa vastaan perjantaina 1.12.2017 alkaen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen infoätmerkkibouldersaimaa.fi.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee lapsen nimen ja iän ohella ilmoittaa ensisijainen ryhmätoive (ks. kohta ryhmät ja aikataulut). Lisäksi ilmoittautumiseen tulee laittaa yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jatkoryhmään hakevat ilmoittakaa myös kumpaan alkuviikon harjoitukseen osallistutte (maanantai vai tiistai).

”Hei,

Haluaisin ilmoittaa poikani Matti Mallikas BoulderSaimaan kevään 2018 junnuryhmään. Matti on 12 vuotias ja hän haluaisi VANHEMMAT 2 ryhmään joka kokoontuu tiistaisin klo 17-18.

Ystävällisin terveisin,

Teemu Mallikas

05012345678 & teemumallikas@höpönlöpö.fi”

 

Yleistä harjoitusten sisällöstä

5-8 vuotiaat:

Nuorimpien (5-8 vuotiaat) kanssa tavoitteena on harjoitella kiipeilyn perusteita erilaisten leikkien ja pelien avulla. Jokaisella kerralla tehdään alkulämmittely sekä erilaisia kiipeilyharjoituksia. Ryhmän kanssa kiipeillään sekä boulderseinällä että köysikiipeillen. Ryhmä toimii jatkuvassa ohjauksessa ja tehtävissä on mukana myös erilaisia ryhmätehtäviä.

9-12 vuotiaat:

9-12 vuotiaiden ryhmän kanssa tehdään jo enemmän kiipeilyharjoitteita pelejä kuitenkaan unohtamatta. Tämän ryhmän kanssa aloitetaan myös erilaisten köysikiipeilytaitojen harjoittelu. Niihin kuuluvat mm. solmujen, varmistamisen ja muiden varusteiden kanssa toimiminen.

Jatkoryhmä:

Jatkoryhmässä ajatuksena on tarjota useampi harjoitusmahdollisuus kiipeilystä innostuneille junnuille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa eli maanantaina tai tiistaina vanhempien ryhmän kanssa ja torstaina järjestetään 1,5h harjoitus pelkästään tälle ryhmälle. 

 

Kaikessa junnuryhmätoiminnassa tavoitteena on turvallinen kiipeilyn harrastaminen ja ryhmätyötaitoiset lapset ja nuoret. Kiipeily opettaa nuorille itseluottamusta, kehonhallintaa ja haastavissa tilanteissa toimimista. Lue lisää lasten kiipeilyharrastuksesta blogissamme!