Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Junnuryhmät keväällä 2018

Junnukiipeilyryhmien infokirje kevätkaudelle

 

Ryhmät ja aikataulu

Ryhmät starttaavat viikolla 2 (8.1.2018 alkaen) ja päättyvät viikolla 21 (21.5.2018 alkava viikko).

Junnut jaetaan ryhmiin iän mukaan. Ohjattuja harjoituksia on kerran viikossa.

Nuoremmille (5-8 vuotiaat) on tarjolla kaksi ryhmävaihtoehtoa (PIKKURYHMÄ 1 ja 2), joista toinen kokoontuu maanantaisin klo 17-18 ja toinen tiistaisin klo 16-17. Ryhmien sisältö on sama riippumatta siitä kumpaan ilmoittautuu.

Vanhemmille (9-12 vuotiaat) on tarjolla myös kaksi ryhmävaihtoehtoja(VANHEMMAT 1 ja 2), joista toinen ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 18-19 ja toinen tiistaisin klo 17-18. Myös näissä ryhmissä sisältö on sama riippumatta osallistumispäivästä.

HUOM! Ilmoittaessanne lasta ryhmään ilmoittakaa myös ensisijainen ryhmätoiveenne!

Maanantaisin

Klo 17-18 PIKKURYHMÄ 1 (5-8 vuotiaat)

Klo 18-19 VANHEMMAT 1 (9-12 vuotiaat)

Tiistaisin

Klo 16-17 PIKKURYHMÄ 2 (5-8 vuotiaat)

Klo 17-18 VANHEMMAT 2 (9-12 vuotiaat)

 

Tutustumispäivät

Ettekö ole varmoja innostuuko lapsenne kiipeilystä? Eipä hätää! Ennen seuraavan kauden aloitusta järjestämme testipäiviä, jossa lapsenne pääsee osallistumaan harjoituksiin ja tutustumaan ohjaajiin.

Testipäivien aikataulu päivitetään tälle sivulle ennen uuden kauden aloitusta. Ilmoittautumista ei tarvita vaan pelkkä hyvissä ajoin paikalle tuleminen riittää!

 

Osallistujamäärä ja ohjaajat

Jokaiseen ryhmään otetaan 6-12 osallistujaa.

Ryhmien ohjaajat ovat jo vuosia kiipeilyä harrastaneita ja nuorten kiipeilyä ohjanneita henkilöitä. Kutakin ryhmää ohjaa kaksi ohjaajaa. Vastuuohjaajana toimii Tuomo Lankinen ja harjoitusten sisällöstä vastaa Sanna Leppänen.

 

Ohjattujen ryhmien hinta ja sisältö

Hinta sisältää 21 ohjattua harjoitusta, vuokrakengät, valjaat ja kiipeilyvakuutuksen ohjattuihin harjoituksiin. Mukaan junnu tarvitsee vain sisäliikuntavaatteet ja juomapullon.

Lisäksi osallistujat saavat perhekohtaisen 10xsarjakortin (sis. kengät ja valjaat) BoulderSaimaalle, jota voi halutessaan käyttää ohjattujen harjoitusten ulkopuolella BoulderSaimaalla kiipeilyyn. Sarjakortti on voimassa kauden loppuun (31.5.2018 asti).

Ryhmän osallistumismaksu on 50€/kk eli kevätkaudelle 250€. Jos samasta ruokakunnasta junnuryhmiin osallistuu useampi sisarus on kuukausimaksu 45€/hlö/kk eli kevätkaudelta 225€/hlö. Maksu suoritetaan laskulla yhdessä erässä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen infoätmerkkibouldersaimaa.fi.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee lapsen nimen ja iän ohella ilmoittaa ensisijainen ryhmätoive (ks. kohta ryhmät ja aikataulut). Lisäksi ilmoittautumiseen tulee laittaa yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jatkoryhmään hakevat ilmoittakaa myös kumpaan alkuviikon harjoitukseen osallistutte (maanantai vai tiistai).

”Hei,

Haluaisin ilmoittaa poikani Matti Mallikas BoulderSaimaan kevään 2018 junnuryhmään. Matti on 12 vuotias ja hän haluaisi VANHEMMAT 2 ryhmään joka kokoontuu tiistaisin klo 17-18.

Ystävällisin terveisin,

Teemu Mallikas

05012345678 & teemumallikas@höpönlöpö.fi”

 

Yleistä harjoitusten sisällöstä

5-8 vuotiaat:

Nuorimpien (5-8 vuotiaat) kanssa tavoitteena on harjoitella kiipeilyn perusteita erilaisten leikkien ja pelien avulla. Jokaisella kerralla tehdään alkulämmittely sekä erilaisia kiipeilyharjoituksia. Ryhmän kanssa kiipeillään sekä boulderseinällä että köysikiipeillen. Ryhmä toimii jatkuvassa ohjauksessa ja tehtävissä on mukana myös erilaisia ryhmätehtäviä.

9-12 vuotiaat:

9-12 vuotiaiden ryhmän kanssa tehdään jo enemmän kiipeilyharjoitteita pelejä kuitenkaan unohtamatta. Tämän ryhmän kanssa aloitetaan myös erilaisten köysikiipeilytaitojen harjoittelu. Niihin kuuluvat mm. solmujen, varmistamisen ja muiden varusteiden kanssa toimiminen.

Jatkoryhmä:

Jatkoryhmässä ajatuksena on tarjota useampi harjoitusmahdollisuus kiipeilystä innostuneille junnuille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa eli maanantaina tai tiistaina vanhempien ryhmän kanssa ja torstaina järjestetään 1,5h harjoitus pelkästään tälle ryhmälle. 

 

Kaikessa junnuryhmätoiminnassa tavoitteena on turvallinen kiipeilyn harrastaminen ja ryhmätyötaitoiset lapset ja nuoret. Kiipeily opettaa nuorille itseluottamusta, kehonhallintaa ja haastavissa tilanteissa toimimista. Lue lisää lasten kiipeilyharrastuksesta blogissamme!