Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Junnuryhmät keväällä 2019

 

Lasten kiipeilyryhmien info

Tässä tietopaketti BoulderSaimaan kevään 2019 junnuryhmiin liittyen. Kiipeily on lapselle erinomainen harrastus, jossa lapsi oppii kehonhallintaa, ongelmanratkaisua ja ryhmässä toimimista. Lisäksi kiipeily on erittäin monipuolista liikuntaa! BoulderSaimaan kiipeilyryhmissä 5-15 vuotiaat lapset pääsevät kiipeilemään viikoittain yhdessä muiden lasten kanssa.

 

Ryhmät ja aikataulu

Kevään ryhmät alkavat tammikuun toisella viikolla (maanantai 7.1.2019) ja päättyvät toukokuun lopussa (20.5.2019). Hiihtolomaviikolla (vko 9 eli 25.2-3.3) tunteja ei järjestetä.

Ryhmien harjoitusajat on listattu alle. Paikalle kannattaa tulla 10 minuuttia ennen tunnin aloitusta, jotta kiipeily päästään aloittamaan suunniteltuun aikaan.

Ilmoita lapsesi yhteen seuraavista ryhmistä:

Maanantai

Pienet 1 (5-8 vuotiaat) klo 17-18

Isot 1 (9-12 vuotiaat) klo 18.15-19.15

Tiistai

Isot 2 (9-12 vuotiaat) klo 17-18

Pienet 2 (5-8 vuotiaat) klo 18.15-19.15

Torstai

Pienet 3 (5-8 vuotiaat) klo 17-18

Jatkoryhmä* (9-15 vuotiaat) klo 18.15-19.45

 

* Jatkoryhmään ilmoittautuvat huomio! Jatkoryhmäläiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa: ensimmäinen harjoitus tehdään samassa maanantain tai tiistain ryhmän kanssa ja toinen harjoitus pelkästään jatkoryhmäläisille torstaina. Torstain harjoitus on 1,5h. Ilmoittautuessa jatkoryhmään tulee ilmoittaa kumpi (maanantai vai tiistai) sopii teille paremmin.


Osallistujamäärä, ohjaajat ja varusteet

Ryhmiin otetaan vain 10-12 lasta yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi. Ryhmien ohjaamisesta vastaavat ohjaajat, joilla on jo vuosien kokemus lasten kiipeilytoiminnan järjestämisestä.

Kiipeilemään tullessaan lapselle kannattaa varata mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Kiipeilykengät, valjaat ja muut varusteet löytyvät hallilta.

 

Ohjattujen ryhmien kuvaus

Harjoituksissa tehdään viikoittain vaihtuvia harjoitteita ja tietysti kiipeillään paljon. Joka kerta tehdään myös lyhyt alkulämmittely ja loppuverryttely leikkejä ja pelejä unohtamatta.

Ryhmät sopivat hyvin myös junnuille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kiipeilystä.

Kaikessa toiminnassa painotetaan lapsen omaa tekemistä ja kehittymistä omaan tahtiin. Toiminnassa pyritään välttämään kilpailua lasten välillä ja jokainen kilvoittelee lähinnä itsensä kanssa.

Jatkoryhmän kanssa tehdään jo hieman vaativampia harjoituksia jokaisen henkilökohtainen taitaso huomioiden. Jatkoryhmä soveltuu hyvin junnuille, joilla on jo muutaman vuoden harjoitustausta vaikkapa BoulderSaimaan junnuryhmistä.

Jos junnuryhmään osallistuminen arveluttaa, kannattaa meiltä kysyä apua. Autamme mieluusti lapsellenne sopivan ryhmän valinnassa!

 

Osallistumismaksu ja sisältö

Osallistumismaksu sisältää ohjatut harjoitukset (20. harjoitusta), vuokrakengät ja –valjaat.

Osallistumismaksu sisältää myös kiipeilyvakuutuksen ohjatuille harjoituskerroille. Kiipeilyvakuutus on OP vakuutuksesta. Vakuutus korvaa hoitokuluja 8500€ asti. Halutessanne tarkemmat tiedot vakuutuksesta sähköpostitse.

Osallistumismaksu sisältää 10 x sarjakortin (sis. varusteet) BoulderSaimaalle. Tämä kortti on perhekohtainen ja sitä voi käyttää ohjattujen kertojen lisäksi! Kortti on voimassa toukokuun loppuun (30.5.2019) asti.

Jokaisen kuukauden viimeinen keskiviikko (1krt/kk) järjestetään korvaustunti, johon pääsee osallistumaan jos joku harjoituskerta jää välistä vaikkapa sairastumisen takia. Korvaustunnit järjestetään 5-8 vuotiaille klo 17-18 ja 9-15 vuotiaille klo 18-19. Näihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan pelkkä paikalle tuleminen riittää.

Osallistumismaksu on 50€/kk ja sisaruksille 45€/osallistuja/kk. Lasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

HUOM! Koko kauden maksu maksetaan yhdessä erässä 7.1.2019 mennessä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina maanantaina 10.12. Ryhmien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla infoätbouldersaimaa.fi tai puhelimitse 040-6304010 (BoulderSaimaan aukioloaikoina ma-pe klo 15-21 ja la klo 12-18.)

Ilmoittautumiseen toive mihin ryhmään haluaisitte ilmoittautua, lapsen nimi, ikä sekä huoltajan nimi, puhelin numero ja sähköpostiosoite. Pidätämme oikeuden yhdistää ryhmiä, jos osallistujia ei saada johonkin ryhmään tarpeeksi.

”Hei,

Haluaisin ilmoittaa poikani Matti Mallikas BoulderSaimaan syksyn 2018 junnuryhmään. Matti on 12 vuotias ja hän haluaisi ISOT 2 ryhmään joka kokoontuu tiistaisin.

Ystävällisin terveisin,

Teemu Mallikas

05012345678 & teemumallikas@höpönlöpö.fi”

 

Yleistä harjoitusten sisällöstä

5-8 vuotiaat:

Nuorimpien (5-8 vuotiaat) kanssa tavoitteena on harjoitella kiipeilyn perusteita erilaisten leikkien ja pelien avulla. Jokaisella kerralla tehdään alkulämmittely sekä erilaisia kiipeilyharjoituksia. Ryhmän kanssa kiipeillään sekä boulderseinällä että köysikiipeillen. Ryhmä toimii jatkuvassa ohjauksessa ja tehtävissä on mukana myös erilaisia ryhmätehtäviä.

9-12 vuotiaat:

9-12 vuotiaiden ryhmän kanssa tehdään jo enemmän kiipeilyharjoitteita pelejä kuitenkaan unohtamatta. Tämän ryhmän kanssa aloitetaan myös erilaisten köysikiipeilytaitojen harjoittelu. Niihin kuuluvat mm. solmujen, varmistamisen ja muiden varusteiden kanssa toimiminen.

 

Lue lisää lasten kiipeilyharrastuksesta blogissamme!