Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Koulujen liikuntatunnit

Nyt liikuntatunneille myös köysikiipeilyä!

BoulderSaimaan tarjonta laajentui marraskuun lopulla köysikiipeilyyn.

Köysiseinälle tulee kaksi ns. automaattivarmistuslaitetta, jolla oppilaat pääsevät kiipeilemään omatoimisesti ilman varmistajaa! Lisäksi boulder-puoli palvelee oppilaita ja ryhmiä tavalliseen tapaan. Isompien ryhmien kohdalla onkin järkevä jakaa ryhmä osiin niin, että toinen ryhmä boulderoi ja toinen ryhmä kiipeilee köysiseinällä.

Kiipeily liikuntaharrastuksena

Sisäkiipeily tarjoaa uudenlaista tekemistä, sillä se haastaa kehon lisäksi myös kekseliäisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Ennen kaikkea se on juitenkin todella hauskaa, joten lapset ja nuoret tekevät sitä mielellään. Tarjoamme Lappeenrannan kouluryhmille mahdollisuuden järjestää koulujen liikuntatunteja edullisesti sisäkiipeillen.

BoulderSaimaan kiipeilykeskuksessa oppilaat pääsevät kokeilemaan sekä köysikiipeilyä, että boulderointia. Boulderointi on ilman köysivarmistusta tapahtuvaa kiipeilyä, jossa koko alastuloalueen kattava patja suojaa kiipeilijän otteen lipsahdettua. Boulderointi on helppo aloittaa ja se tarjoaa monentasoisia reittejä kaikentasoisille lapsille ja nuorille.

Liikuntatunnit

Jokaisen ryhmän kanssa käydään läpi turvallisuusasiat ennen kiipeilyn aloitusta. Kiipeilyvarusteet löytyvät meiltä, eikä mukaan tarvita kuin liikuntavaatteet. Kokenut henkilökuntamme on aina paikalla ohjaamassa ja neuvomassa oppilaille kiipeilyn perusteita. Tarvittaessa osaamme valita kullekin oppilaalle sopivia haasteita mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Sopiva kiipeilyaika on oppilaiden iästä riippuen 45-75min ja ryhmäkoko 10-35 oppilasta. Kiipeily sopii kaikenikäisille ja meillä onkin käynyt kymmeniä ryhmiä aina esikoululaisista ammattikoulu- ja lukioryhmiin.

Hinta ja varausohjeet

Varauksia liikuntatuntien järjestämiseksi voi tehdä arkipäiville klo 8-15.

Kiipeilyn hinta on 5€/oppilas (sis. kengät ja valjaat). Oppilaat voivat maksaa kiipeilyn käteisellä/kortilla tai voimme laskuttaa kiipeilyn koululta (laskutusosoite mukaan ensimmäisellä kerralla).


Jos joku asia jäi epäselväksi, älä epäile ottaa yhteyttä: 

Sähköpostilla infoättbouldersaimaa.fi
tai
puhelimitse 040-6304010 (vain aukioloaikoina)