Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

 

 

Seniorit seinälle!

 

Mitä?

Syyskuun alussa BoulderSaimaalla starttaa oma ohjattu kiipeilyryhmä senioreille! 

Kiipeily on todella hauska tapa liikkua vaikka yhdessä kaverin kanssa ja se tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia itsensä voittamiseen! Kiipeilemällä kehität itseäsi monipuolisesti ja kiipeily haastaakin koordinaatiota, tasapainoa, kekseliäisyyttä kuin fysiikkaa. Seiniltämme löytyy varmasti kaikille sopivia reittejä. Osallistuaksesi et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja kiipeilyyn. Ohjatusti tekemällä ja kokeilemalla kaikki oppivat kiipeilemään!

Tuntien aluksi käydään läpi yleisiä asioita ja kiipeilyn turvallisuuteen liittyvät asiat. Sen jälkeen sovitetaan sopivat varusteet (kiipeilykengät ja valjaat). Jokaisen tunnin aluksi tehdään kevyt alkuverryttely, jonka jälkeen osallistujat pääsevät kokeilemaan kiipeilyä. Tunnilla on jatkuvasti mukana ohjaaja, joka auttaa ja neuvoo tarvittaessa.

Tunneilla pääset kokeilemaan kaikkia BoulderSaimaalla harrastettavia kiipeilyn muotoja. Näitä ovat seinäkiipeily köysivarmisteisesti, sekä boulderointi, jossa kiipeillään ilman köysiä matalilla seinillä ja seinien alla on paksu patja suojaamassa kiipeilijää alastulossa.

Kenelle?

Ryhmä sopii kaikille kiipeilystä kiinnostuneille seniori-ikäisille, joilla ei ole liikuntaan vaikuttavia sairauksia tai vammoja.

Osallistujien ei tarvitse olla huippukunnossa, sillä kiipeilyssä jokainen voi itse valita itselleen sopivat reitit ja kaikille löytyy sopivaa tekemistä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Milloin?

Seniorit seinälle!- ryhmä kokoontuu aina torstaisin klo 13.30-15 ennen hallin avautumista muille asiakkaille. Ryhmän kokoontumiset alkavat 6.9 ja jatkuvat aina 25.10 asti.

Huom! Torstaina 18.10 tuntia ei järjestetä kisavalmistelujen vuoksi.

 

Hinta?

Harjoituskerran hinta on 20€ ja hinta sisältää vuokrakengät ja valjaat sekä ohjauksen. Toki myös kahvipannu on kuumana samaan hintaan!

Hinta sisältää ohjauksen, vuokrakengät ja valjaat.

 

Ilmoittautumiset

Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tulet vain yksin tai kaverisi kanssa paikalle. Lisäksi voit osallistua vain yhteen kertaan tai käydä ryhmässä vaikka joka torstai.

 

Ei muuta kun kaveri käs`kynkkään ja kokeilemaan kiipeilyä!