Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Työhyvinvointia kiipeillen!

Joko vuosittain samanlaisena toistuvat työhyvinvointiohjelmat kyllästyttävät? Taas keilaamaan?!

Ei tällä kertaa! Sisäkiipeily tarjoaa uudenlaisen kokemuksen työyhteisöllenne! Kiipeilyseiniltämme löytyy kaikille sopivia reittejä, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kiipeilyssä jokainen pääsee ylittämään itsensä ja kokeilemaan jotain uutta.

 

1. "Rautakoura" -paketti

Mitä? Rautakoura on ohjattu kiipeilytapahtuma työryhmällenne. Rautakoura paketissa pääsette kokeilemaan köysikiipeilyä valjaiden kanssa sekä testaamaan boulderointia matalammilla seinillä. Valitsemalla Rautakouran kokematon ryhmäkin saa monipuolisen tutustumisen kiipeilyn maailmaan!

Kenelle? Rautakoura sopii hyvin ryhmille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kiipeilystä. Ryhmää ohjaavat kokeneet ohjaajamme, joten ensikertalaisetkin saavat kaiken irti kiipeilystä!

Sisältö? Alkulämmittely, kiipeilyohjaus köysiseinälle ja boulderointiin sekä tarvittavat varusteet. Paketin kesto n. 1,5h.

Hinta? 30€/hlö + alv. 10% (min. 8hlö)

2. Minipaketti

Mitä? Tämä paketti tarjoaa edullisemman vaihtoehdon päästä kokeilemaan sisäkiipeilyä. Minipaketin valitsemalla ryhmänne pääsee testaamaan boulderointia eli matalilla seinillä kiipeilyä ohjatusti. Huom! Köysikiipeily ei kuulu tähän pakettiin. Jos haluatte testata myös köysikiipeilyä suosittelemme Rautakouta- pakettia!

Kenelle? Tämä paketti sopii työryhmille, jotka eivät halua testata korkeampia seiniä. Myös minipakettiin kuuluu ohjaus ja vuokrakengät, joten se tarjoaa hyvän tutustumisen lajiin!

Sisältö? Alkuperehdytys, kiipeilyohjaus, vuokrakengät ja 1,5h kiipeilyn.

Hinta? 20€/hlö + alv. 10% (min. 8hlö)

3. "Climb and shoot"- yhteispaketti

Mitä? Kiipeilyn ja ammunnan yhteispaketti yhteistyössä Sako shooting centerin kanssa. Tämän paketin avulla työryhmänne pääsee tutustumaan molempiin lajeihin ja kaikille löytyy mukavaa tekemistä. Kiipeily haastaa kokeilijaansa fyysisesti ja jännitys Shooting Centerin ampumaradalla on käsin kosketeltava

Kenelle? Sopii työryhmälle, joka ei osaa valita kahden hyvän välillä. Tässä paketissa löytyy mielenkiintoista ja uudenlaista tekemistä sekä liikunnasta, että elämyksistä pitävälle!

Sisältö? ”Rautakoura” kiipeilypaketin (ks. yllä) + tunnin sisäammunta Sako shooting centerillä

Hinta? 70€/hlö + alv. 10% (min. 8hlö)

Huom! Hinta ei sisällä patruunoita. Ne laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan. Patruunoiden hinta keskimäärin n. 20€/hlö.


4. Kiipeily + sauna

Mitä? Tämän paketin valitsemalla lämmin tunnelma on taattu! Ensin puolentoistatunnin ”Rautakoura”- kiipeilysetti, jonka jälkeen laitetaan porukka lauteille hikoilemaan!

Kenelle? ”Ilman saunaa myö ei tehdä mitään!” porukalle. Ensin kiipeillään alkulämmöt ja saunassa viimeistellään paketti!

Sisältö? Rautakoura kiipeilypaketti 1,5h sisältäen vuokravarusteet sekä kolmen tunnin sauna- ja kokoustilavarauksen Sako shooting centerillä.

Hinta? 50€/hlö + alv. 10% (min. 8hlö)