Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

 

 

Henkilökohtainen valmennus

 

Mitä?

Haluatko kehittyä kiipeilijänä ja etsitkö jatkuvasti oikotietä vaikeammille reiteille?

Valitettavasti mitään harjoittelun ohittavaa oikotietä ei ole olemassa! Kehittyäkseen on nähtävä vaivaa ja tehtävä töitä!

Vaan tiedätkö mikä ominaisuutesi rajoittaa kiipeilytasosi kehitystä eniten? Useimmat eivät tiedä ja ratkaisuna tehdään usein enemmän esimerkiksi voimaharjoittelua, joka ei välttämättä ole tehokkain keino kiipeilytason parantamiseen.

Syksystä 2018 alkaen BoulderSaimaalla on tarjolla myös henkilökohtaista valmennusta! Henkilökohtaisen valmennuksen toteuttamisesta vastaa Tuomo Lankinen, jolla on noin 15 vuoden kokemus kiipeilystä. Viime vuosina Tuomo on hurahtanut kiipeilyn ohella myös kestävyysurheiluun ja saavuttanut muutamassa vuodessa huomattavaa kehitystä mm. pyöräilijänä. Tuomon näkemys kiipeilyvalmennukseen sivuaakin osin kestävyysurheilusta tuttuja periaatteita määräharjoittelun merkityksestä myös kiipeilijän suorituskyvyn kehittämiseksi.

Myös ulkokiipeilykonsultaatio onnistuu tarvittaessa!

Jos siis haluat ulkopuolisen näkemyksen harjoittelusi kehittämiseen ota yhteyttä tuomoätbouldersaimaa.fi ja katsotaan miten juuri sinun kiipeilyäsi voidaan kehittää!

 

Sisältö?

Henkilökohtainen valmennus sisältää 5x90min harjoitusta sinulle räätälöidyin sisällöin. Ensimmäisellä kerralla tehdään alkukartoitus, jossa selvitetään tämänhetkinen tasosi ja keskustellaan tavoitteistasi kiipeilyn suhteen. Alkukartoituksen jälkeen seuraavalla neljällä harjoituskerralla käydään järjestelmällisesti läpi keskeisimmät tekijät juuri sinun harjoittelusi tehostamiseksi ja kiipeilytason parantamiseksi.

Valmennuksen sisältö riippuu harjoitteluun käytettävissä olevasta ajasta, tavoitteistasi ja nykyisistä ominaisuuksistasi. Valmennus on lähes kaikille asiakkaille kiipeilytekniikkaan, -taktiikkaan ja harjoituksen rytmittämiseen liittyvää ohjausta. Myös kiipeilyvoimaharjoittelua ja oheisharjoittelua voidaan tarpeen mukaan käsitellä.

Jos tavoitteena on kehittyä ulkokiipeilyssä voi olla järkevää tehdä yksi harjoituksista ulkona kivillä tai kallioilla. Näin voidaan keskittyä myös ulkokiipeilyn erityispiirteisiin niin tekniikan kuin taktiikan osalta.

 

Kenelle?

Henkilökohtainen valmennus sopii aktiivisille ihmisille, joilla ei ole aikaa osallistua kursseille tai etsiä tietoa loputtomasti netistä. Haluat käyttää ajan mahdollismman tehokkaasti itsesi kehittämiseen ja hyödyntää valmentajan kokemuksen itsesi kehittämiseksi.

 

Milloin?

Harjoitukset toteutetaan joustavasti sinulle sopivana ajankohtana.

 

Hinta?

Ensimmäiset 5x90min 225€ (hinta sisältää kirjallisen palautteen alkukartoituksesta).

Seuraavat 5x90min hintaan 180€.

 

Ilmoittautumiset

Ota yhteyttä ja tehdään sinusta yhdessä parempi kiipeilijä!

tuomoätbouldersaimaa.fi

 

Henkilökohtaisella valmennuksella kohti uusia korkeuksia!