Suomi / English / Русский
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa
07.12.2016

Joululahjaksi elämys!


Teksti ja kuvat: Tuomo

Joulua pukkaa ja jokavuotinen lahjastressi nostaa päätään? Mitä lahjaksi läheiselle?

Aineettomat elämyslahjat ovat tätä päivää! Tarjoa läheisellesi aikaa ja yhteistä tekemistä. Sitä ei korvaa somet eikä vimpaimet!

BoulderSaimaan kiipeilylahjakortilla lahjan saaja pääsee kokeilemaan seinäkiipeilyä ja boulderointia. Kiipeily on laji, jossa pääsee helposti alkuun ja haasteita riittää vaikka loppuelämäksi. Erillistä ajanvarausta tai aikaisempaa kiipeilykokemusta ei tarvita, sillä avulias henkilökuntamme opastaa ensikertalaiset alkuun.

Toisille kiipeily on ainutkertainen elämys ja toisille koko elämän jatkuva rakas harrastus. Anna lahjaksi jotain, jonka lahjan saaja muistaa vielä pitkään!

Miten lahjakortteja voi ostaa?

Lahjakortit ostettavissa BoulderSaimaan tiskiltä aukioloaikoina (ma-pe klo 15-21 ja la&su klo 12-18). Maksu onnistuu käteisellä tai pankkikorteilla. Jos et pääse paikanpäälle ostamaan lahjakorttia, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla infoätbouldersaimaa.fi niin järjestetään asia!

Lahjakortteja myös vapaalla summalla jos näistä ei löydy mieluista!

Tässäpä muutamia lahjakortteja jouluhintaan!

Perheille

Tekemistä koko perheelle! Anna lahja joka liikuttaa koko perhettä. Tällä lahjakortilla perhe saa hauskaa tekemistä vaikkapa viikonlopun ratoksi.

Meillä lahjan saajat pääsevät kokeilemaan sekä köysikiipeilyä että boulderointia. Paketti sisältää kaikki tarvittavat vuokravarusteet. Erillistä varausta ei tarvita eli pelkkä paikalle tuleminen aukioloaikoina riittää.

Joulutarjouksena kaksi aikuista + kaksi lasta 60€

 

Pareille

Liikunta lähentää! Tästä sellainen lahja parille, että siitä riittää puhetta pitkäksi aikaa! Tällä lahjalla pari pääsee kokeilemaan niin köysikiipeilyä kuin boulderointia.

Erillistä ajanvarausta ei tarvita vaan pelkkä paikalle tuleminen riittää.

Joulutarjouksena kiipeilykokeilu parille 35€

 

Kaverille tai lapselle

Haluatko yllättää kaverisi elämyslahjalla? Anna hänelle lahjaksi kiipeilykokeilu. Meillä kaverisi pääsee testaamaan köysikiipeilyä sekä mittelemään voimia boulderoinnin parissa.

Erillistä varausta ei tässäkään tarvita.

Kokeilu sisältää kengät, valjaat ja alkuperehdytyksen.

Joulutarjouksena köysikiipeilykokeilu hintaan 15€ ja lapsille 13€

 

Lahjakorttitarjoukset voimassa jouluun asti! Kortit käytettävissä 1/2017-12/2017 välisenä aikana.

 

Mukavaa joulun odotusta kaikille!