Suomi / English / Русский
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa
15.06.2018

Vuosijäsenyyden uusi aika!


Teksti: Tuomo Lankinen

Kuva: Arttu Muukkonen

 

BoulderSaimaan vuosijäsenyys uudistuu. Jatkossa vuosijäsenet pääsevät kiipeilemään hallille vapaasti omien aikataulujen puitteissa omalla kulkukortilla vaikka kellon ympäri!

BoulderSaimaan vuosijäseneksi ovat vuosien saatossa liittyneet alueen innokkaimmat kiipeilyn harrastajat. Jo pari kertaa viikossa treenaaville vuosijäsenyys on kaikkein edullisin tapa kiipeillä. Vuosijäsenyyden etuna on aikaisemmin ollut rajoittamaton kiipeily aukioloaikoina, 10% alennus tuotteista ja BS:n treenipaita.

Jatkossa vuosijäsenet pääsevät harjoittelemaan halutessaan vaikka ympäri vuorokauden! BoulderSaimaan pääoveen on asennettu sähkölukko, joka avautuu kaikille vuosijäsenille annettavalla treenikortilla ympäri vuoden ja vuorokauden. Voit treenata juuri silloin kuin sinulle sopii!

 

Miksi?

Haluamme tarjota aktiivisille treenaajille mahdollisuuden harjoitella vapaasti omien aikataulujen mukaan. Haluaisitko treenata aikaisin aamulla tai olisiko joskus jäädä hallille hallin sulkemisajan jälkeen? Vai oletko kenties vuorotöissä ja treeni olisi mukava tehdä vaikka keskellä päivää? Tai tekisikö mielesi tehdä lyhyt alkulämmittely ennen ulkokiipeilyä?

Jatkossa kaikki nämä ovat vuosijäsenille mahdollisia!

 

Muutokset vanhoille vuosijäsenille?

Kaikkien vuosijäsenten kanssa tehdään uusi vuosijäsensopimus, jossa on huomioitu aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö ja siihen liittyvät erityisohjeet ohjeet ja säännöt.

Kaikkien vanhojen vuosijäsenten hinnoittelu muuttuu jatkossa kuukausilaskutukseen siirtymäajan jälkeen. Kaikki vanhat kerralla maksetut vuosijäsenyydet ovat luonnollisesti voimassa vuoden ostopäivästä.

Myös vanhat kk-maksulla olevat sopimukset uusitaan. Vanhoille kuukausimaksulla maksaneille asiakkaille vuosijäsenyyden päivitetty hinta tulee voimaan 1.1.2019.

 

Uudet vuosijäsenyydet tarjoushintaan kesäkuun loppuun!

Uudistuksen myötä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden liittyä vuosijäseneksi vanhalla hinnalla kesäkuun loppuun asti. Tällöin kuukausimaksu on 50€/kk aina vuoden 2018 loppuun. Uusi hinta päivittyy käyttöön 1.1.2019.

Liittymällä vuosijäseneksi vielä kesäkuun aikana säästät siis 30€ vuoden loppuun mennessä.

 

Vuosijäsenyys sisältää jatkossa:

24/7 treenimahdollisuus

10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista (pl. ruuat ja juomat)

Treenipaita

 

Vuosijäsenyyden hinta 1.7.2018 alkaen uusille sopimuksille:

Aikuiset 55€/kk

Opiskelijat 50€/kk

Alle 15v 45€/kk 

 

Miksi hinta nousee?

Harva asia tässä maailmassa tapahtuu ilmaiseksi. Sähköinen 24/7 käytön mahdollistava järjestelmä (sähkölukot, asennukset, tehostettu kameravalvonta ja niin edelleen) maksaa useita tuhansia euroja, jonka lisäksi uuteen järjestelmään siirtymisestä tulee jonkin verran myös kuukausittaisia kustannuksia. Hintaa joudutaan tarkastamaan ylöspäin kulujen kattamiseksi. 

Asiakkailta saamamme palautteen perusteella vuosijäsenyyden uudistus tarjoaa monelle aivan uudet harjoittelumahdollisuudet vaikkapa vuorotyön rytmittämässä arjessa ja siksi halusimme toteuttaa uudistuksen. Toivotamme tervetulleeksi kaikki vuosijäsenet, niin uudet kuin vanhat, treenailemaan juuri silloin kuin sinulle sopii!

 

Uudet vuosijäsenyydet myynnissä nyt! Tule lunastamaan omasi BoulderSaimaan kassalle vielä kesäkuun aikana ja säästä samalla muutama lantti vaikka kesäjuomaan!