Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Lasten synttärit Lappeenrannassa

Järjestäkää lapsellenne liikunnalliset synttärit BoulderSaimaalla! Meillä riittää tilaa ja mukavaa tekemistä kaikenikäisille lapsille säästä riippumatta. Kiipeilysynttäreillä lapset pääsevät kokeilemaan boulderointia ja köysikiipeilyä automaattivarmistuslaitteilla. Kiipeilysynttärit on huippuhauska tapa viettää juhlapäivää kavereiden kanssa!


Vaihtoehdot lasten synttäreille BoulderSaimaalla:

1. Synttäripaketti herkuilla

- 60 min kiipeilyä ja 30 min eväshetki synttärihuoneessa BS:n eväillä, ohjauksen kiipeilyyn, vuokrakengät ja herkuttelupaketin.

- Herkuttelupaketti sisältää mehut, popcornin, karkkisekoituksen ja jäätelökakun! Lisäksi voitte halutessanne ottaa myös omia herkkuja yllä olevien lisäksi.

- Hinta 220€/max. 10 lasta (ylimenevistä +15€/lapsi)

2. Synttäripaketti omilla eväillä

- 60 min kiipeilyä ja 30 min eväshetki synttärihuoneessa (omat tarjoilut ja astiat), ohjauksen kiipeilyyn ja vuokrakengät. Lapset ehtivät hyvin kiipeillä itsensä väsyksiin ja kiipeilyn jälkeen mehu maistuu!

- Hinta sisältää mehutarjoilun kiipeilyn ohessa halutessanne

- Mukaan voi tuoda halutessaan omia eväitä lapsille

- Hinta 150€/max. 10 lasta (ylimenevistä +10€/lapsi)

 

Varaamalla synttäripaketin aukioloaikojen ulkopuolelle valvojia ei tarvita kuin yksi ohjaajamme lisäksi. Aukioloaikoina pidetyissä synttäreissä valvojia tarvitaan 1 aikuinen/2 lasta eli 10 lapselle viisi valvojaa.

Kaikkien synttäreille osallistuvien lasten vanhempien tulee täyttää etukäteen sisäänkirjautumislomake lastensa puolesta. Sen voi tehdä näppärästi TÄSTÄ. "Tiedot" kohtaan tulee vanhemman nimi ja "huollettavat" kohtaan lapsen nimi. Varusteiksi lapsille käyvät liikunnalliset vaatteet. Kiipeilykengät saatte hallilta.