Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Kiipeilysynttärit lapsille!

Järjestäkää liikunnalliset synttärit BoulderSaimaalla! Meillä riittää tilaa ja mukavaa tekemistä kaikenikäisille lapsille säästä riippumatta. Kiipeilysynttäreillä lapset pääsevät kokeilemaan boulderointia ja köysikiipeilyä automaattivarmistuslaitteilla. Kiipeilysynttärit on huippuhauska tapa viettää juhlapäivää kavereiden kanssa!

Juhlien alkuksi henkilökuntamme ottaa teidät vastaan ja  käydään yhdessä läpi säännöt ja kiipeilyohjeet. Sen jälkeen sovitetaan varusteet ja lapset pääsevät kiipeilemään! Aikaisempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvita.

Varusteiksi lapsille riittää liikunnalliset vaatteet. Kiipeilykengät ja -valjaat saatte lainaan hallilta.

 

 

Vaihtoehdot lasten synttäreille BoulderSaimaalla:

1. Synttäripaketti herkuilla

- 60min kiipeilyä ja 30min eväshetki synttärihuoneessa BS:n eväillä. Paketti sisältää alkuohjauksen kiipeilyyn, vuokrakengät ja -valjaat ja herkuttelupaketin.

- Herkuttelupaketti sisältää mehut, popcornin, karkkisekoituksen ja jäätelökakun! Lisäksi voitte halutessanne ottaa myös omia herkkuja yllä olevien lisäksi. Ilmoittakaa varausta tehdessä mahdollisista allergioista.

- Hinta 220€/max. 10 lasta (ylimenevistä +15€/lapsi)


2. Synttäripaketti omilla eväillä

- 60min kiipeilyä ja 30min synttärihuoneen käyttö (varatkaa omat eväät ja astiat), ohjauksen kiipeilyyn ja vuokravarusteet.

- Tässä paketissa voitte tuoda mukaan omat eväät lapsille

- Hinta 165€/max. 10 lasta (ylimenevistä +10€/lapsi)

 

UUTTA! Ikuista tärkeät hetket!

Nyt meille varattujen synttäreiden yhteyteen on mahdollista varata myös ammattimainen synttärikuvaus! Kuviin pääset tutustumaan vaikkapa BoulderSaimaan instagramissa.

Kuvauspaketti sisältää: yhteiskuvat synttäriporukasta, toimintakuvat kiipeilyseinältä ja potrettikuva synttärisankarista. Yhteensä 25 kuvaa sähköisesti toimitettuna.

Kuvauksen hinta 100€.

 

Huomaathan synttäreitä varatessasi:

Varaamalla synttäripaketin aukioloaikojen ulkopuolelle valvojia ei tarvita kuin yksi ohjaajamme lisäksi. Suosituimmat ajat ovat viikonlopun aamupäivät klo 11-12.30 ja illat klo 18-19.30. Varaustilanteen voitte tarkistaa täältä.

Aukioloaikoina pidetyissä synttäreissä valvojia tarvitaan 1 aikuinen/2 lasta eli 10 lapselle viisi valvojaa.

Kaikkien synttäreille osallistuvien lasten vanhempien tulee täyttää sisäänkirjautumislomake lastensa puolesta jos lapsi ei ole meillä aikaisemmin kiipeillyt. Sen voi tehdä näppärästi TÄSTÄ. "Tiedot" kohtaan tulee vanhemman nimi ja "huollettavat" kohtaan lapsen nimi.