Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Lasten synttärit Lappeenrannassa

Järjestäkää lapsellenne liikunnalliset synttärit BoulderSaimaalla! Meillä riittää tilaa ja mukavaa tekemistä kaikenikäisille lapsille säästä riippumatta. Kiipeilysynttäreillä lapset pääsevät kokeilemaan boulderointia ja köysikiipeilyä automaattivarmistuslaitteilla. Kiipeilysynttärit on huippuhauska tapa viettää juhlapäivää kavereiden kanssa!

Juhlien alkuksi henkilökuntamme ottaa teidät vastaan ja  käydään yhdessä läpi säännöt ja kiipeilyohjeet. Sen jälkeen sovitetaan varusteet ja lapset pääsevät kiipeilemään!

Varusteiksi lapsille riittää liikunnalliset vaatteet. Kiipeilykengät ja -valjaat saatte lainaan hallilta.

 

Vaihtoehdot lasten synttäreille BoulderSaimaalla:

1. Synttäripaketti herkuilla

- 60min kiipeilyä ja 30min eväshetki synttärihuoneessa BS:n eväillä. Paketti sisältää alkuohjauksen kiipeilyyn, vuokrakengät ja -valjaat ja herkuttelupaketin.

- Herkuttelupaketti sisältää mehut, popcornin, karkkisekoituksen ja jäätelökakun! Lisäksi voitte halutessanne ottaa myös omia herkkuja yllä olevien lisäksi. Ilmoittakaa varausta tehdessä mahdollisista allergioista.

- Hinta 220€/max. 10 lasta (ylimenevistä +15€/lapsi)

2. Synttäripaketti omilla eväillä

- 60min kiipeilyä ja 30min synttärihuoneen käyttö (varatkaa omat eväät ja astiat), ohjauksen kiipeilyyn ja vuokravarusteet.

- Tässä paketissa voitte tuoda mukaan omat eväät lapsille

- Hinta 150€/max. 10 lasta (ylimenevistä +10€/lapsi)

 

Varaamalla synttäripaketin aukioloaikojen ulkopuolelle valvojia ei tarvita kuin yksi ohjaajamme lisäksi. Suosituimmat ajat ovat la&su aamupäivät (klo 11-12.30). Varaustilanteen voitte tarkistaa täältä. Aukioloaikoina pidetyissä synttäreissä valvojia tarvitaan 1 aikuinen/2 lasta eli 10 lapselle viisi valvojaa.

HUOM!

Kaikkien synttäreille osallistuvien lasten vanhempien tulee täyttää sisäänkirjautumislomake lastensa puolesta jos lapsi ei ole meillä aikaisemmin kiipeillyt. Sen voi tehdä näppärästi TÄSTÄ. "Tiedot" kohtaan tulee vanhemman nimi ja "huollettavat" kohtaan lapsen nimi.