Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Polttarit BoulderSaimaalla

Meillä pääsette mittelemään taitojanne ja voimianne kiipeilyn parissa. Haastakaa sankari kiipeilykilpailuun tai aloittakaa päivänne taatusti tiukalla kiipeilytreenillä! Nyt tarjolla myös kiipeilyn ja ammunnan yhdistelmää sekä polttaripakettia saunalla! Katso valmiit paketit alta.

Vaihtoehtoina polttariohjelmaksi:

1. Kisasetti

Haastakaa päivänsankari kiipeilykisaan! 10 reittiä, tunti aikaa ja vain yksi on mestari! Puolentoista tunnin kisasetti sisältää vuokrakengät, reittien esimerkkinousut ja taatusti kovan kisatunnelman! Sulho/morsian päättää musiikista! Hinta 25€/hlö.

2. Train like pro

Nyt tulee lämmin! Homma aloitetaan koko kehoa haastavalla alkulämmittelyllä, joka sisältää monipuolista kehonhallintaa ja motoriikkaa kutkuttavia liikkeitä. Tämän jälkeen alkaa kiipeilytreeni, jonka aikana tahkotaan päähän kiipeilyn perusteet ja harjoitellaan tärkeimmät jipot. Taustalla menoa tahdittaa tietysti Rocky soundtrack ;) Hinta 25€/hlö.

3. Tasapainoon!

Nyt on mahdollisuus päästä kiipeilyn lisäksi testaamaan slackline (”nuorallatanssi”) turvallisissa olosuhteissa. Hinta yhdistettynä jompaan kumpaan ylläolevaan polttaripakettiin +50€/ryhmä.

4. Climb and shoot- polttaripaketti!

Järjestämme uutuutena yhteistyössä Sako shooting centerin kanssa hulppean yhdistelmän polttareihinne. Kiipeily haastaa fysiikan ja henkisen kantin ja ampumaradalla rauhallisuus ja vakaa käsi testataan! Kuka vie molemmat lajit? HOX! Huomatkaa puhallutus ennen ammuntaa (promilleraja 0)!

Climb and shoot- paketti sisältää:

- 1,5h kiipeilyn valitsemallanne ohjelmalla (ks. yllä). Ohjaus, ohjelma ja vuokravarusteet.

- Tunnin ammunnan SSC:llä (rata varattu käyttöönne, 4 ammuntapaikkaa). Lisätietoa ammunnasta SSC:n sivuilta.

- Hinta 75€/hlö. Hox! Patruunat laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan (yleensä noin 20€/hlö)!

- Max. 12 osallistujaa ammunnan sujuvuuden vuoksi. Jos teitä on isompi porukka, niin kysy tarjousta ja rakennamme teidän ryhmällenne sopivan paketin.

5. Polttarit + sauna!

Nyt tulee takuulla lämmin! Ensin puolentoista tunnin kiipeily valitsemanne ohjelman mukaisesti (ks. vaihtoehdot ylhäältä), jonka jälkeen saunaan rentoutumaan! Sauna SSC:n tiloissa tien toisella puolella, joten siirtyminen saunatiloihin on helppoa.

Kiipeily + saunasetti sisältää.

- 1,5 h kiipeilyn valitsemallanne ohjelmalla (sis. ohjelman, ohjauksen ja vuokrakengät)

- Saunan ja kokoustilan varauksen joko kahdeksi tai kolmeksi tunniksi

- Hinnat:

Kiipeilymaksu 25€/hlö + 2h sauna 100€

Kiipeilymaksu 25€/hlö + 3h sauna 130€